В първите си години на съществуване, подкрепа броня също имаше друга функция

По този начин, на последиците от по-малките снимки остават незначителни. Въпреки това, дори тази конструкция може да се изключи възможността за поддържане сериозни наранявания. За щастие, обаче, нараняванията, претърпени от хората, живеещи в жилищни райони, в които са шофирали бавно намалява. Въпреки, че изстрелите стават по-силни, вредите, които претърпява остава сравнително малък.

Следователно, необходимостта да се налага да замени част става по-рядко и разходите за поддръжка са намалени. Докато преди няколко десетилетия, признаците на ударите са били видими, в момента силите на удара се абсорбират толкова добре, че да остави никаква следа. Ето защо, необходимостта от защита на засегнатата област с помощта на търг е отишъл.

През този период, въпреки че броят на злополуките е по-ниска, дефектен автомобил може просто да спре да работи изцяло в пътя. Следователно е имало нужда от място за закрепване на въжето за теглене, и този момент е само подкрепа броня. Компаниите, специализирани в ремаркето имало няколко по това време. Ако търсите парчета от качествени части посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите всичко необходимо: цилиндър роб, маховик, свързване прът и т.н ..