Малко за дрегер на устройството. Вътре поглед към това, което работи и как

Дрегер за алкохол или?

Не всеки знае каква е истинската разлика между тестери за най-Алко-тестери и ако тези идеи функционира като добре дефинирани условия, а не като синоними, които по принцип се разрешават.

Вътрешното устройство дрегер разлика Алкометри по принцип да бъде намалено до разлика между които лежи – сензора.

Тестери за наречени Харди устройство, подходящо за масови тестове с висока точност кореспонденция до реалните резултати от измерването. Тези устройства също се наричат професионални.

Дрегер за най – това е устройство за измерване на количеството на алкохол в дъха, но тя е достъпна за всеки, който иска да парични разходи.

Дрегер има измервателен сензор по-уязвими, отколкото в за алкохол се използва. Външната среда и дори изобилие на различни примеси в химически изпарения издиша в човешки проверка може да повлияе неблагоприятно на точността на размерите му.

Дрегер не се нуждае от калибриране, той ще коригира веднъж на всеки два или три месеца. Дрегер в Русия не са сертифицирани, така че за точна проверка на интоксикация не ги използвате.

В същото време, някои алкохолни тестери обикновено не са изложени на голямо натоварване и точност на измерването е съвсем достатъчно, ако се използват индивидуално за 1-4 последователни измервания. Следователно, строго погледнато, те са по-пълно име – „. Личен дрегер“

Има и специални алкохолни тестери – за тестване на потока от хора, това е, за много измервания без дълги интервали между тях. Тази група включва също алкохолни тестери за КАТ.

За алкохол – най-сериозен електромера. Тестери за обикновено се споменават заедно с прилагателното „професионален“. Най-тестери за използва електрохимичен сензор, показанията на уреда е по-малко засегнати от външни фактори. За алкохол – това е устройство, което се използва за партньорска проверка на водачите към КАТ.

За алкохол изисква калибриране на всеки шест месеца или една година. Трябва да се отбележи високата цена на тестери за, спецификата на неговото прилагане, както и на размера – обикновено по-голям от този на компактния дрегер.

Но, отново, на дрегер обикновено е идеален за лична употреба и за защитен по време на пътуване в транспорта от органите на КАТ мнения в интервалите между консумацията на алкохол.
Малко за дрегер на устройството.

Създаване на класификация дрегер и тестери за. В част, ние вече прегледани разделянето им по функционални направления: професионални, специални и лични.

Според вида на сензора (дрегер устройство), различни от посочените полупроводници и електрохимична и фотометрично има също инфрачервени. Тяхната точност във времето не се намалява, за разлика от първите две.

Стил издишване – как работи дрегер: където се среща издухване безплатно издишване или смукателни устройства. Директен издухване през накрайника за лична дрегер за предпочитане, защото на тяхната по-малко точни сензор. И наистина, процеса на всмукване на въздух с накрайника идва с „минимални загуби“ и не се влияе от околната среда, на ъгъла на наклона, разстоянието до устието на теста и силата на издишване.

Всъщност наличието на Медицинския университет на удостоверения за регистрация на – медицински изделия и немедицински.

При влизането си дрегер в Държавния регистър на средства за измерване – това, че си в инструмента за измерване (и предмет на годишна проверка в Държавен Стандарт орган със сертификат за калибриране) и които не са страни.

По метода на който посочва: цифров индикатор, стрела (рядък модел), и по-нататък – на звука.

Принципът на работа на дрегер.

Ние обясни по-подробно как дрегерs работят. Принципът на действие и за алкохол дрегер зависи главно от вида на датчик (сензор) и метод за продухване. Оттам и предимствата и недостатъците от използването на определен модел.

Нека разгледаме принципа на работа на сензора в alkotestere, при контакт с който има преобразуване на етилов алкохол в електрически сигнал. Реакцията на електрохимически сензор настъпва етанол молекули и специален реагент. реагент не „отговори“ на други химикали.

Някой изглежда „ненужни“ се потопите в устройство с дрегер. След това просто да ограничи гледането на този мини-филм (кликнете върху снимката в дясно) и да разберете как дрегер.

Сензор полупроводникови трябва да се затопли до стотици градуса. Затова е по-добре да се използва при стайна температура. Такова селективно сензор малко алкохол от електрохимична, – може да взаимодейства с различни.