Луксозен цвят бордо: формиране на ансамбъла с лилава рокля

Рокли, направени в цвят бордо, пълни с образа на благородство и лукс. Ако решите да вземете роклята толкова прекрасни цветове, опитайте се да се избегнат грешки при избора на аксесоари към него. Всички елементи в тази екипировка трябва да се избират в съответствие със стила на обличане, и трябва да са в хармония със себе си в цвят. Рокля цвят бордо ще ви позволи да изглежда елегантна и много впечатляващо.

разтвор печеливша е комбинация от бордо или бежов и черен цвят. Можете да комбинирате в един ансамбъл само три от сянката, за да направите изображението по-интересен и стилен. Бургундия рокля средна дължина може да се носи с черни дебели чорапи, бране изящна чанта черно на златна верижка и черен петата до глезените. Бежов по такъв ансамбъл може да бъде наметало или слой. Изображението, за да получите един класически и доста строг.

За по-ярки ансамбли могат да експериментират с комбинация от бордо печат леопард а. Хищните цветове са отново на мода, а в дует с цвят бордо ще изглежда наистина вълшебна, и най-важното – няма да изглеждат прекалено вулгарни. Можете да победи бордо рокля леопард пояс, като по този начин се подчертава талията или съединителя с леопард тапицерия.