Как да изберем добър и надежден лаптоп?

Кой прави най-добрите преносими компютри – Asus, Acer, Lenovo, HP, Dell, Toshiba, Samsung, Apple? Какво е по-добре да изберем лаптоп – бюджета, универсален или мощен игри? Трябва ли да си купите най-новите модели лаптопи, или по-добре да се изчака? Или може би си купите лаптоп сензорен екран (трансформатор)? Въпросите са много, а гама от преносими компютри сега е толкова широка, че тя може не само да се объркат и да се загуби, въпреки че всъщност не е толкова трудно. В статията се описва принципите на разположение селекция от най-добрите преносими приоритетите зима 2016/2017 година – висока надеждност и изборът ниска цена на производителя на лаптопа По този повод, че има много мнения, но това е по-добре да изберете време изпитани продукти, тъй като има най-високи продажби в света, за които производството на преносими компютри е един от основните видове бизнес – Lenovo, HP, Dell, Acer, Asus, Toshiba и Samsung. Apple лаптопи са отделни, тъй като те използват своя собствена операционна система, а също и в цената на продуктите си за висок дял на марката, с други думи, на „такса за въздух.“
Според общоприетото схващане в интернет и лични наблюдения, най-добрите лаптопи от гледна точка на цена и качество – производство на Asus, за цената му, за да се осигури максимална ефективност Acer и Lenovo, въпреки че тяхното качество, надеждност и издръжливост обикновено са малко по-ниски. Според мнения, въпроси Samsung, Toshiba и Dell са много разнообразни, но редки, но мнението на HP толкова противоречиви, че не позволява окончателни изводи. Трябва да се отбележи, че всички производители са очевидно неуспешни модели имат кратък живот, най-вече от прегряване (обикновено гъвкави и мощни геймърски лаптопи).

нещо относително и да се изчисли точно им е трудно, които трябва да бъдат отчетени и обема на продажбите, както и причините за произшествието (фабрично дефектни или действие от потребителя), варира надеждност на производителя значително не само в различните поколения, произведени преносими компютри, но дори и в рамките на една и съща серия, две – скача отряд Освен това е важно да мислим и вярваме, затова надеждността на лаптопа взети под внимание не само на производителя, но и други параметри, разгледани по-подробно по-долу. Заслужава да се отбележи, че всички производители са само малко странно правило, че скъпите игрални лаптопи са значително по-голяма вероятност да се получи в центровете за услуги, тъй като на сериозен ремонт, отколкото спокойствието, готини и много често е по-скоро бързи евтини лаптопи с вграден графичен процесор. Причината за това объркване – прегряване на чипсет или видео картата за мощните геймърски лаптопи поради лоша охлаждане или прах стегнати радиатори. Изборът на вида на лаптоп, за да изберете кои лаптоп е най-подходящ за вас, вие трябва да решите каква цел искате да използвате: Интернет, офис приложения, сериозните игри и т.н. Принципът „по-скъпи толкова по-добре“ – не най-добрият помощник при избора на лаптоп PC, тъй като цената зависи от много фактори: производител, преработвател мощ и графичните, функционалност, жилища материални, дори и цвета. Ето защо, дори и на много ниска цена, но високо качество лаптоп много добре може да се превърне в доверен приятел и помощник в продължение на много години, и си купих по съвет на най-добрите мениджъри мощен лаптоп за игри може лесно да се превърне в редовна центрове на клиентите. В действителност, толкова по-висока цена на лаптопа – така че обикновено са по-мощни, изработени от по-високо качество довършителни материали, по-добри „, да играете игри“, но това не означава, че е по-надеждна, тъй като времето е обикновено по друг начин. Висока температура вътре мощен лаптоп – първата причина за преждевременна повреда и скъпи ремонти. За да се разбере това, което очаквате от нов лаптоп, трябва да разберат, те се разделят на няколко групи. Разликата между тези групи е условно, но ви позволява да определи по-точно това, което искате. Small Notebook – Netbook Netbooks – малък компактен модул, който е много лесен за използване, но все още имат ниска популярност на причините, поради които цената е близо до нормалната преносим и достъпен компактен Ultrabook и конкуренция от страна на таблетки. Те имат сравнително малък размер на екрана (от 9 до 12,5 инча), с ниска мощност на процесора, пълен набор от мултимедийни функции и най-често – дълъг живот на батерията. Заради ниското тегло е по-упорит в случай на падане, но някак си успява да вътрешните причини са по-склонни от средната цена на затваряне лаптопи.