Избор на козметика. Вносни или местни?

Домашни козметика за дълго време катастрофално отлив на вносни поради липса на местни производители на опит в областта на рекламата. Убеждаването Възможност от ярки телевизионни реклами бяха страхотни, а на вътрешния козметика просто забравени.

Въпреки това, на теорията за „добър продукт да се похвали“ все още в сила. За реклама в много пари, така че спасяването на телевизионни реклами и билбордове, производителят е в състояние да продават продукта по-евтино. И рекламирания продукт „Думата“ метод – чрез съвети приятели.
В Русия, за козметика, за да задоволи строгите медицински изисквания. Например, „естествени“ кремовете, които внасяме се считат за „синтетични“. От друга страна, в Европа и Америка, използването на сложни инструменти от животински произход. Ние движение правата на животните не е толкова влиятелни, толкова сериозно развитие е, например, плацентата козметика.

Но „е вносител винаги по-добре, отколкото у дома“ изявление много силно проникнали в нашето съзнание. Ние се възползва от много чуждестранни фирми, попълнете нашия пазар продукти, които не отговарят на някои изисквания за качество. „Френски“ парфюм полското производство, козметика с неизвестен произход – всичко бързо се продават в началото на деветдесетте години. Днес падна търсенето на такива продукти енергично. Виновен за това, не на последно място „болестта на века“ – алергия.

Внесените козметика ясно разделени в класове: на „масовия пазар“, „селективен“ и „професионално“. Днес е дошъл до такова сегментиране и вътрешни козметичната индустрия а. В случай на клас, равна на цената на местните продукти, има тенденция да бъде по-висока.
Между другото, се характеризира с „професионален“ клас е липсата на реклама и опаковка е мека. По този начин, производителят желае да подчертае, че се фокусира върху специалист грамотност, което е важно, не ярко буркан, и качеството на продукта. И да плащат за специалист по реклама не.
Ние внесени козметика имат предимства. На първо място, това многообразие. Не подценявайте този момент, както знаем, кремът може да се окаже подходяща за един човек и не даде ход на другия. Поради това е, за да намерите „вашата“ означава по-лесно сред внесените козметични продукти.

Не по-малко важно е разнообразието в цветовата палитра и текстури на декоративни средства. Домашни козметика все още не се различава изобилие необходимо. И, въпреки че ситуацията през последните години беше значително подобрена, тя все още е доминиран от внесените козметични продукти.
Ето защо, грим не могат да бъдат избрани въз основа на „вносни или местни.“ И там, и има отлични условия и не много. Единствената препоръка – избягване на евтини средства на съмнителен произход – така че можете да повреди само кожата си.