7 Видове предмети намерени във всеки офис

Поставете всяка група от хора заедно по 40 часа седмично и е по-вероятно да имат някои проблеми. Винаги ще има поне един човек, който получава по нервите на някого, независимо дали те го доведе до вниманието на ръководството или не. Тя може да бъде лесно да се игнорира ситуацията и се надявам, че си отива, но твърде често тези офис смотаняци наруши производителността и да доведе до сериозни проблеми морал.

SKAG ЛИСТОВЕ ЗА АПЛИКАЦИЯ 25Х35 МЕТАЛИЗИРАНИ 250ГР.5Х2Л. №11

Независимо дали сте в управлението или работи заедно с офис идиот на това, важно е да се научат да идентифицират и управляват офис идиот. Ето няколко вида проблеми на хората в офиса, както и съвети за това как да се справят с тях.

1. Човек, който създава враждебна работна среда.
Този тип идиот е може би най-опасните, тъй като поведението може да доведе до правни действия. Този човек често прави неподходящи коментари, които се възприемат като обидни за най-малко един човек в офиса. Обучението може да помогне за намаляване на отговорността на бизнеса, но в някои случаи, прекратяване е единственият вариант.

2. клюкар.
От най-ранна възраст, децата са научени, че tattling е лошо. В офис среда, tattling често идва под формата на изпращате копие ръководител на дадено лице по жалби. В обучения на служителите и комуникации, подчертае значението на следния правилното протокол за справяне с проблемите. Ако служителят не може да достигне резолюция с друг служител, че служител трябва да отиде на собствената си шеф, а не става над главата на служителя.

Свързани: 10 начина Jerks, Whiners и насилници съсипе бизнеса

3. разхвърлян един.
Ако работна площ на едно лице е разхвърлян, че често не засяга други хора. Въпреки това, тези, които не се почисти собствените си бъркотии в пауза стаи или тоалетни бързо може да се превърне в неудобство. Ръководството трябва да стане ясно, че служителите са отговорни за почистване на собствените си бъркотии и ако тя продължава да бъде проблем, служителят трябва да се адресират директно.

4. шумна един.
Благодарение на популярността на офиси бокс, служители сега често работят с минимални пречки около тях. Това може да доведе до отвличане на вниманието, които драстично намаляват тяхната производителност. Шумни колеги как могат като егоист, тъй като те не изглежда да се грижи, че те засягат хората около тях. Ако шумоизолиращи слушалки не са опция, може да се наложи да поиска от служителя, за да се намали бърборене.

Свързани: Как да се справим с Jerks

5. backstabber.
Тя може да бъде трудно да се избегне backstabbers, тъй като те могат да съществуват на всички нива на организацията. Има шефове, които крадат идеи и твърдят ги като свои собствени и колеги, които бързат да подкопае техните колеги при първа възможност. Ще трябва да се действа внимателно с backstabbers. Документирайте работата си и се уверете, че сте се изгради силни работни взаимоотношения с други хора в офиса.

6. побойник или клюки.
Във всеки група от хора, тормоз или клюки може да бъде проблем. Тя лесно се създава враждебна работна среда. Важно е да се избегне участието си в този вид дейност, но ако се окажете обект на такъв негативизъм, има няколко неща, които можете да направите, за да я държи до минимум. Уверете се, че да остане професионалист по всяко време и клюки често ще са тези, които изглеждат зле.

7. саботьор.
Понякога, въпреки най-добрите си усилия, колега умишлено ще се опитат да ви направят да изглеждате зле. Когато този вид саботаж се случва, това е важно не да потънат до нивото на другия човек. Вместо това съвпада с лицето по електронната поща, за да има пътека хартия и се уверете, че другите са налице, които може да направите резервно копие, ако до края в беда над нещо.