Нека тези прости грешки при избора на дрехи за дата?

Там наистина са няколко неща, по-лоши в запознанства свят се срещат като дата за дългоочакваната прекрасна вечер и след това, облечени напълно неподходящо за тази вечер, за да видите този човек. Да предположим, че сте жена, която очаква Господ да покаже в елегантен ресторант за планирана вечеря, и го показва в маратонки и тениска на. Тя няма да ви накара да се замаяни с очакване. веднъж взех една млада жена за точно такава вечер. Всичко изглеждаше страхотно, когато се запознах с нея, но след като вратата се отвори, и нещо, което приличаше на Кралицата на прокълнатите е бил освободен в пълен режим на гот, аз осъзнах, че дори и да ти кажа едно лице, къде отиваш за тази дата, вие трябва учтиво спомена дрехи за датата. Това се прави по един фин начин, разбира се.

Ключът към издърпване в това отношение, е да се облича като за дата, не да бъде голям вечер някой не си. Ако не се чувствате комфортно в това, което носят, той ще бъде в рамките на деня е малко неудобно. Можете да елегантна рокля и все още се чувстват удобно, няма закон, който казва, че имате нужда от рокля по определен начин, само за да се поберат повод.

Ако сте жена или мъж, наистина трябва да се направи за вечерна рокля, а нещо, което се издава само малко. Обличане за среща също така означава, освен от тълпата, за да се адаптира. Това не означава, нова прическа е, че изглежда така, сякаш са били извършени в най-добрия салон в Трансилвания или носите вратовръзка със снимки на риби, които, когато се докосна, започват да пеят. Специално търсене не означава, таксита се страхуват да те взема.

Досега сме се предположи, че планирате да отиде на хубав ресторант, така стилни обувки определено ще имат предимство пред маратонки, но може да се каже датата не е такава, в която и да отидете на вечеря. Да предположим, че имате с подобни интереси да намерят някой, и да решите какво обичате да правите … заедно.

Къде се датата да вземете на плажа, или да ходите на дълго пътуване в страната? Въпреки, че тази дата, за да отида да видя само един филм, там е да се обличаш по подходящ начин. Те се обличат няма начин, по който вие много грижи не показва как изглеждаш. Тя е само, че причина, ако не ви пука как изглежда, колко можете да се тревожи за лицето са, разбира се, можете да не мисля, че изглежда така, но бихте могли.

Не се опитвам да диктува стила ви, цветовете и начина, по който сте избрали и трябва да бъде продължение на вашата личност. Какво е важно, обаче, е да се облича за среща с определено количество на вкус. Носенето на туристически обувки и тениска за един ден на популярна туристическа пътека е в ред, когато възникне проблем, когато дрехите нещо, което ще направи вашия местен Репутацията е надолу. Обличане за вашата среща е над гардероб. Преместване в местния плаж, където всяка дъска шорти и показват Speedo носите две твърде малки размери ще се уверете, че вашата дата за започване на артерия и се вливат в океана крещи на Great White Hope, в близост е плуване.