Как да намерите най-подходящата гума за трактора си

Когато става дума за гумата на трактора, имате опции. Това може да бъде добър или нещо лошо в зависимост от това колко лесно можете да намерите решения. Тук, в Хъмфрис, ние вярваме, че това е в подготовката по-лесно за вас, ние ще поставите вашите пътища, като мине през предимствата на всеки и да ви помогне да вземете информирано решение, което ви предоставя най-добрите резултати. Просто ние казахме, че ще каже за гуми, така че можете. Правото да се опитват да се определи за работните места, за да се направи

Типовете гуми:

Има три основни типа на гуми, което осигурява Kubota на тракторите си. Това са морава, изсичане (R4S) и Ag. Те варират в функционалност и имат специфични роли за различни работни места.

Turf: Най-малко агресивен от трите, тревно гуми наречени точно на тяхната функционалност. Това може да се обобщи в три думи: косене Косене Косенето. С малко и умерено повърхност, тези гуми са проектирани да не си двор скалпа. Така че, ако планирате вашия трактор да се използва за косене на 80% или повече от времето, тези гуми ще бъдат за вас.

R4 композитен стачка: Средният детето в гамата на гумата, е най-добрият R4 използва върху твърда почва. От по-твърд съединение съединение, тази гума е устойчив на износване на асфалт, бетон и чакъл много по-добре, отколкото техните колеги. широкия си, те предлагат по-голяма площ, която се простира от общите паунда на квадратен инч. Въпреки, че това означава по-малко стрес на гумите, да ви даде някои сцепление. Тези гуми са най-използвани в сухи условия, и (както подсказва и името) стачни среди.

Ag: най-агресивните от трите гуми, гумите Ag, построени за меки полета и мръсотия. Тяхната тесен дизайн увеличава сцеплението и неговата голяма протектора задълбае в мека повърхност ви максимално сцепление. Тези гуми са за сняг работа, кална работа, Busch хамстери и обща ферма препоръчва.

Когато става въпрос за избор на правилните гуми, важно е да се разбере това, което се опитваме да постигнем с гумите. Ние се уверете, че да се отиде за трактора с нашите клиенти над очакваната натовареност да направи съответните препоръки. Ако имате въпроси, са около трактора Кубота е най-добре за вас, ние се нуждаем от разговор или да ни застреля имейл.