5 стъпки за перфектна стая за гости

Въпреки че собствениците на жилища прекарват доста време на дневни, кухни, и облича баня, стаи за гости са една от най-често пренебрегвани пространства в къщата. Ако сте планиране на като овърнайт гости в рамките на следващата година, помисли за ремоделиране вашата стая за гости, за да го направи по-привлекателен и приветлив.

Стъпка 1: Ревитализираща Резервни Стени в стаите и настилки

Първо, проучва състоянието на стените и подовите настилки. Дали боята търси тъп? остаряла е тапетите? Живопис е най-лесният и най-евтин стъпка ремоделиране, но тя може мигновено да се създаде нова атмосфера, че приятели или семейството, пребиваващи във вашата стая за гости ще оценят. Имайте предвид, че неутралните или топли тонове като цяло са най-приканващата. Ако искате да се примири нов тапет, изберете хубава мека модел с граница да го прости.

Какво е състоянието на настилката? Дали килима оцветени или износени? Ако е така, заменяйки я с нови килими ще промени облика на цялата стая. Ако килима е в приличен вид, но малко сплъстена надолу, трябва да помислите за наемането на професионален килим чисти. Ако имате твърда настилка, просто добавяне на нова област килим ще даде своя стая за гости с по-топла връзка помежду си и ще направи района мек под краката и по-удобно за посетителите.

Стъпка 2: Координира Схема на Цвят

След вземане на решение относно оцветители за стаята, се опитват да координират завивки, чаршафи, лечение прозорец, хвърлят възглавници и столове, за да съвпадат. А единна цветова схема изглежда елегантен и ще се чувстват гостите ви специални.

Стъпка 3: Увеличаване на Space Стая за гости Storage

Никой не обича живее от един куфар. Без значение продължителността на престоя си гост, че е внимателен, за да се създаде пространство за съхранение на техните дрехи и лични вещи, докато те са на посещение. Изчистете от едно чекмедже или две, или да направи малко място в гардероба, където те могат да се мотае дрехи. Не забравяйте да пъхнете някои допълнителни тоалетни принадлежности и чисти кърпи в едно от чекмеджетата, както добре!

Трябва да се намери PRO ЗА ВАШАТА ремоделиране проект? Намери Pros
Стъпка 4: Запомни Баня Access

Как е достъпът баня от вашата стая? Смятате гостите имат да ходят по дълъг коридор, за да стигне до банята? Ако там не е удобна баня в близост до стаята за гости и мястото позволява, може би може да се добави една малка баня и разрязани на разстояние в рамките на помещението. Това ще изисква по-голям бюджет, но ако това е възможно, вашите гости ще бъдат благодарни.

Дори и половина баня може да бъде добавен за по-голямо удобство. Това е особено добра идея, ако семейството ви има чести houseguests. Един частен баня в стая за гости е удобство, че компанията ще оценят, и също така ще намали изтласкване в съществуващите баните, когато посетителите идват в града.

Стъпка 5: щрихи, за да завършите Стая за гости

Понякога детайлите може да направи всичко различно в света. Всяко от следните допълнения към вашата стая ще бъде много по-ценен от всички посещаващи гости: будилник, телевизор, радио, телефон, лампа за четене, свежи цветя или растения, както и последните списания или книги.

Помислете за всички неща, които ви карат да се чувствате комфортно, когато пребивават в някой друг дом и да се стреми да включва всякакви лакомства можете да си позволите в обновяването стая за гости. Дори и след няколко бързи и лесни щрихи може да направи всичко различно, и вашите гости със сигурност ще ви благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *