Детски стаи: Създаване на идеалното място за вашите деца

Проектиране на детски стаи може да бъде истинско предизвикателство. Вашите деца искат една стая, която е всичко, забавно-от избора на цветове чак до лесен достъп играчка. Вие, от друга страна, се нуждаем от това пространство, за да бъде лесно да се поддържат чисти и добре организиран. Не се притеснявайте. Ето няколко идеи, които да имате предвид, когато се съберат на детска стая, така че тя се озовава на място, и вие, и вашите деца могат да оценят!

Теми и цветове

При избора на цветове за стаята на детето си, има няколко неща, за да разгледа. За начало, да устои на желанието да отиде прекалено сладък. Изберете цветове, които са забавни и оживено, но също така се мисли за това, което детето ви ще искат стаята им да изглежда като няколко години надолу по пътя. Ако не го направите, най-вероятно ще откриете себе си се обадите на художника през да прикрие дизайни, че „голяма дете“ ще открият твърде детински, когато те пораснат. Също така мисля, че около включително забавна тема, като например селскостопански или животни в зоологически градини. Нищо удара добър кокошо сцена или животно сафари, когато става въпрос за създаване на място, където въображението на детето си да се развихри.

Помислете мултифункционален

Друг ключов фактор за създаване на идеални детски стаи е да се мисли, гъвкавост. Нуждите на децата се променят бързо, тъй като те се движат през различни етапи в живота си, така че мебелите и други аксесоари, които да изберете за стаята им трябва да могат да се променят заедно с тях. Ето няколко неща, за да се вземат предвид:

Закупуване на яслите, че може да се превърне в „голямата дете“ легло. Това ще ви спести неприятности (и разходите) се налага да преминете към по-голяма легло като детето ви расте по-възрастните.
Купете си маса променящ се, че може да се използва скрин за съхранение на дрехи по-късно.
Погледни в многофункционален детски мебели, като например кутия столове, които могат да служат и като маси за оцветяване и чаени партита, когато те се обърна на тяхна страна. Ще бъда благодарен за тези компактни дизайни като детска стая започва да прелива с играчки и други подаръци от баби и дядовци и приятели.
Да не забравяме, че ще се харчи значително време в стаята на детето си, както добре. Направете място за удобно кресло или рокер за четене истории на децата си, и за тези неизбежни късни нощи прекара рока или пеене вашата малка нощна птица отново да заспи.
Трябва да се намери PRO за вашия проект проект? Намери Pros
Когато Торнадо Hits. , ,

При създаването забавно пространство, което насърчава творчеството и обучение трябва да бъде най-горната част на списъка при проектиране на стая за детето си, имайте предвид, че в състояние на непрекъснато разстройство стаи повечето детски съществуват. Най-добрата защита срещу бъркотията детето си създава е добра организация. Били качество рафтова инсталиран в помещения и по протежение на стени за съхранение на играчки, книги и дрехи. Магазин за завеси и хамаци, които се дублират като домове за препарирани животни и кукли. И не забравяйте играчка кутия или друг организатор играчка, която е лесна за вашето дете да се отваря и затваря. Чрез осигуряване на лесно да се получи на място за играчки на детето си и арт доставки, можете да ги насърчат да играят активна роля в поддържането им жизнено пространство спретнато и чисто. За още повече идеи, се свържете с интериорен дизайнер или организиране на консултант, който да ви помогне да се създаде пространство, което вие и вашето дете ще се насладите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *