Как да обзавежзаме?

Въпреки, че те може да изглежда като едно и също нещо на пръв поглед, термините „спалня присъединителни“ и „главен апартамент присъединителни“ всъщност са много различни. Докато конвенционалните допълнения спални обикновено са фокусирани върху практичност, допълнения Главният апартамент също се занимават с комфорт и удобство. Докато допълнения спални са склонни да се построи чисто, за да се създаде необходимата жизнено пространство, допълнения главен апартамент са създадени, за да предоставят на тези, които го използват с едно малко убежище вътре в дома. Ако сте мислене на добавяне спалня или иначе, това е добре си струва като се има предвид най-малките (но важни) ъпгрейди, които ще направят вашия нов допълнение истински главен апартамент.

Практичността на главния апартамент Допълнения

Идеята за допълнение на главен апартамент не е привлекателен за всеки, на пръв; добавяне на спалня е скъпо достатъчно, без екстри, които правят майсторски апартаменти по-скъпи. Въпреки това, когато смятате, практичността на много главен апартамент дизайн, става по-лесно да се разбере защо тези проекти са все така популярни.

Главният апартамент присъединителни дизайн обикновено включват дрешник, самостоятелна баня (често на „си и нейната“ оформление), и стая за един диван или Loveseat. В известен смисъл, главен апартамент оформления са много сходни с създаване на малък апартамент долепена до къщата. Това не само прави готов на сутринта по-лесно и идва вкъщи през нощта по-приятно, то също така увеличава стойността на имота си и прави дома си по-привлекателен за бъдещи потенциални купувачи. Тъй като вие добавяне на интервал, който може да действа като хол, баня и спалня, допълнителните разходи на главен апартамент, може всъщност да се счита за сделка!

Главният апартамент Присъединителните Ideas

Един от най-хубавите неща майсторски допълнения апартамент е, че те могат да извършват каквато и функции ви харесва. Добавянето на закуска едно кътче, за да сутрини по-удобно е популярен вариант, както е добавянето на малък кухненски бокс, за да се запази закуски, напитки, и някои съдове за хранене лесно достъпен. Много собственици виждат майсторски апартамента като възможност за създаване на втория етаж дневна, както на по-висока гледна точка често се получава по-добър изглед. Ако двойката, която споделя стаята има тенденция да получите в пътя на другия, когато се подготвя за работа или една вечер, съблекалня може да е добра интеграция; за тези, които работят от дома си, освен един главен апартамент предлага голямо място за малък домашен офис. Тези, които имат съпруг, който хърка може да оценявам кушетка или удобен диван малко от главния леглото, за да се спи по-добре през нощта. Почти всичко е възможно в такава разнообразна и адаптивна площ, така че да си представите какво искате или се нуждаете и отивам за него!

Запазването на цената на магистърска Suite Допълнения управляем

Разбира се, най-непосилни аспект допълнение на главен апартамент е цената. За съжаление, точно на термина „главен апартамент“ внушава снимки на висок клас материали и дори разходите за по-висок клас строителни. Ако искате всички звънци и свирки, за да отиде заедно с новия си главен апартамент, ти започваш да се наложи да плати за тях; Въпреки това, важно е да не плащат прекалено много, ако не трябва да! При разглеждане на изпълнители за изграждане на новия си допълнение, се уверете, че за да се срещне с и получи оценки от най-малко три; колкото повече изпълнители ви интервюират, толкова по-добре си представа колко си конкретен проект ще (и трябва) разходите, и по-добри шансовете си за намиране на фирма да се чувствате комфортно с да вършат работа.

Преди да се срещне с предприемачи, направете списък на нещата, които задължително трябва да имат заедно с тези, които би било хубаво, но бихте могли да направите, без да, ако цената стане твърде висока. Това ще ви позволи да реалистично картина на проекта можете да си позволите и ще даде на всеки изпълнител ви интервюира шанс да ви уау с техните предложения, идеи, и, разбира се, да се оцени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *