Вземи по-добър сън с по-добро Спалня Дизайн

Вероятно сте чували за статистика, че ние прекарваме около една трета от живота ни заспал. Това може да изглежда като отпадък: как бихме могли да пропилеем далеч всичко, което ценно време? Това не е отпадък все пак. Живеем зает живот: дълги часове в офиса, семейна чака у дома, в съчетание с други тежестите на ежедневния живот: сметките, вечеря готвене, пазаруване на хранителни стоки. Така сън е от съществено значение. Въпреки това, наскоро, хората са чупене тази вековна цикъл от само получаване на няколко часа сън на нощ, и това лишаване от сън ви боли физически, емоционално и психически. Много хора икономисвайте от съня поради някаква форма на безсъние, и въпреки че това може да изглежда като медицинско състояние, често е на околната среда, както добре. Което означава, спалня дизайн ви може да има нещо общо с липсата си на ZZZ е.

Възглавница от гъши пух

Понякога си спалня декориране просто се нуждае от промяна на атмосферата, за да я направи по-удобно. Ако стаята изглежда малко запознати тя може да помогне да се създаде усещане за бягство: ваканция в собствения си дом. И най-лесният начин да се постигне това чувство е с бърз боя работа. Често студени цветове са чудесен начин да се произведе една спокойна атмосфера в стаята, като меки розови или леки сини и зелени. Ти дори не трябва да отново да нарисува цялата стая, за да изглежда по-различно. Създаване акцент стена чрез боядисване една от стените с различен нюанс от останалите три. Или просто рисува тапицерия около вратите или формоване около тавана алтернативен цвят. Малки промени може да направи голяма разлика.

Направете новият стар

Може би имате спалня дизайн, който е безупречен, модерна и красива. Но това е удобно? Важно е, че една стая все още се чувствам като у дома си, и един лесен начин да се постигне това е чрез добавяне на някои създание удобства. Някои лични спални декорации добави индивидуален характер на пространството и го правят по-спокойна. Добавете няколко удобни възглавници за леглото не само да се създаде една интересна текстура, но също така да се добави една пълноценна впечатление за вашето подсъзнание като отида да спя. Сложете няколко рафтове за лични предмети и украшения. Хвърли някои произведения на изкуството или снимки по стените. Инсталирайте огледало за между $ 280 и $ 400. Добави нищо да направи стаята се чувстват по-пълна и лична, и следователно по-спокойно, както добре.
Трябва да се намери PRO ЗА ВАШАТА СПАЛНЯ DESIGN? Намери Pros
За Спалня дизайн, това е леглото, Stupid

Когато става въпрос за политика, това е икономиката. Когато става въпрос за спалнята и Придобиването на добър нощен сън, това е леглото. Трябва да ви отнеме малко време и си направи изследвания за различни опции. Да не се купуват във всяка нова мода, която виждате, но не се страхувайте да направите промяна, един от двамата. Вземете, например, на кутията извори. Много хора все още използват кутия извори за леглата си, въпреки че днешните матраци висококачествени наистина не се нуждаят от тях, вече. Вместо това, можете да инсталирате платформа легло и съхранение рамка легло, което може да почти сам модернизира спалнята си, увеличи своя капацитет за съхранение или да ви позволи да се отървете от това обемисти скрин, и се спи по-добре през нощта. Не е зле за една част от обзавеждането.

Спалня Фън Шуй

Когато чуете този термин, най-вероятно се мисли за някаква смущаваща нова ера фокус мокус, че не трябва да се вземат на сериозно. Но наистина, по своята същност, философията зад спалня фън шуй е да се пренаредят и Разчистете пространство, така че можете да получите на R-н-R, което заслужавате. Убеждението е, че външния вид на жизнено пространство отразява на живота на жителите. Въпреки, че тази форма на спалня дизайн е наука (често включващи чи и нивата на енергия), което може да отнеме години, за да разберат, тук са някои бързи основи, които да служат като добри общи идеи за спалня обзавеждане и дизайн:

Спалня дизайнерски идеи

Премахване Технологии: Get телевизора, компютъра, и неблагодарна от стаята. Не само това е неподходящо спалня декориране (това, което е в стаята: място за спане или офис), но също така може да ви разсейват. Тя може да ви напомня за работа, ежедневните задачи, или други списъци със задачи, когато тази област трябва да се свързва с сън.
Премахване на елементарно: Ако имате разхвърлян стая, най-вероятно има разхвърлян живот. И как може да се отпуснете в леглото, ако всичко е в ред. Вместо това, се организира от стаята възможно най-добре и да премахнете всички разстройство и объркване от пространството.
Soft Light: Как се предполага да заспи под една лампа с разпит? Не само са меки цветове релаксиращи, но с добавяне на мека светлина на лампа или свещ, източник на светлина на стаята си, ще се чувстват по-малко груб и по-скоро като залез.
Отказ Отворите: За да се затвори всички отвличане на вниманието, тя може да е добра идея да се затвори вашата баня и дрешник врати през нощта. Също така, затвори прозорците и центъра леглото си срещу стената. Всички тези компоненти могат да бъдат повече психологически, отколкото физически, но на по-психически фокусиран и центриран се чувствате, толкова по-добре останалите ще получите през нощта.

One thought on “Вземи по-добър сън с по-добро Спалня Дизайн

  1. Коментатор от WordPress Reply

    Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *